Behandeling voor het verwijderen van urine van huisdieren

Urinevreter

Behandeling voor het verwijderen van urine van huisdieren

In het ideale geval zouden huisdieren nooit rommel maken op onze tapijten of vloerkleden. We weten echter allemaal dat dit niet het geval is en dat er af en toe ongelukken gebeuren. Helaas, wanneer urine bij deze ongelukken betrokken is, is het niet gemakkelijk schoon te maken en lopen uw tapijten en vloerkleden gevaar. Urine kan diep onder de tapijten sijpelen, kan de pad verpesten en de vloer eronder wordt niet snel en goed verzorgd. Dit kan duur zijn om te verzorgen en te vervangen. Gelukkig kunnen dankzij de revolutionaire Urinevreter van Bio Espe zelfs tapijten of karpetten die ernstig beschadigd zijn door urine van huisdieren worden gered. Onze urinevreter & geurvernietiger  is speciaal ontworpen om zowel geurtjes als vlekken van urine van huisdieren te verwijderen. Als je de producten die je in de winkel hebt gekocht hebt geprobeerd en de geuren en vlekken van huisdieren zijn er nog steeds, bel dan Bio Espe!

Dingen die u moet weten over urine in tapijt:

Wanneer huisdieren op uw tapijt plassen, blijft het niet alleen op de toppen van de vezels. Het sijpelt lager en lager totdat het de achterkant van het tapijt en de vloer onder het tapijt heeft bereikt. En doet uw huisdier graag zijn behoefte elke keer op dezelfde plek? Als dit het geval is, kunnen deze locaties ernstige schade aan het tapijt en de vloerbedekking veroorzaken. Het is niet alleen de schade waar u zich zorgen over hoeft te maken; het is ook de geur. Terwijl de urine opdroogt, verdampt de vloeistof, maar de urinekristallen worden nog geconcentreerder en scherper. Eenvoudige reiniging zal deze geur niet verwijderen.

Daarom heeft Bio Espe deze urinevreter & geurvernietiger  ontwikkeld om deze moeilijk te reinigen vlekken en geuren aan te pakken. Wanneer Onze urinevreter & geurvernietiger in contact komt met de bron van de geur, begint het onmiddellijk een chemische reactie die de urinegeur vernietigt.

Onze urinevreter & geurvernietiger ziet urine van huisdieren op tapijt

Laten we het Onze urinevreter & geurvernietiger -proces doorlopen

De bron en de ernst van de geur worden bepaald, vervolgens wordt het tapijt of vloerkleed gespoeld en geëxtraheerd met een spoeling met heet water om het grootste deel van de urinekristallen te verwijderen.

In het ergste geval wordt het tapijt teruggetrokken in de verdachte gebieden om de omvang van de schade te onthullen.*

Indien nodig wordt de pad verwijderd en vervangen.*

Indien nodig kan een geurvernietigende laag op de ondervloer worden aangebracht.*

Onze urinevreter & geurvernietiger zal dan zwaar worden aangebracht op de urineplaats, de ondervloer, de plinten en de tapijtrug. Het is noodzakelijk om dit product zwaar genoeg aan te brengen om alle door de urine aangetaste gebieden te bevochtigen.*

In de komende 24 tot 36 uur zullen de ingrediënten in Onze urinevreter & geurvernietiger reageren met de urine en de geurveroorzakende componenten afbreken.

Getest en bewezen om geuren te verwijderen

We begrijpen dat u keuze heeft in tapijtreinigingsdiensten. Maar niet alle tapijtreinigingsdiensten zijn hetzelfde. Om erachter te komen welke impact een Bio Espe-reiniging kan hebben op de gezondheid van uw huis, dachten we dat het nuttig zou zijn om te meten hoe effectief ons reinigingsproces is in het verwijderen van ongezonde en ongewenste elementen uit uw huis. Daarom hebben we een toonaangevend onafhankelijk laboratorium voor luchtkwaliteit opdracht gegeven om een ​​onderzoek uit te voeren met behulp van Bio Espe’s urinevreter & geurvernietiger behandeling in meerdere huizen. Het laboratorium ontdekte dat van Bio Espe’s  gemiddeld 99,9% van de geurtjes van huisdierurine uit tapijten verwijdert.

Share this post