Geurbestrijders VS Luchtverfrissers

geurbestrijders

Geurbestrijders VS Luchtverfrissers

Voor iedereen die niet “neusblind” voor hen is geworden, zijn er overal vieze geuren. Ze kunnen van een hotelkamer, rookruimte of wietkweek-hok (5 planten is legaal) een uitdagende plek maken. Of wat dacht je van een handel in tweedehands meubels, een bedrijf met een compleet wagenpark.

Er is een eenvoudige maar ZEER effectieve methode om zelfs de meest onheilig ruikende auto’s, hotelkamers en alle andere ruimten en interieurs weer als nieuw te laten ruiken!

Bio Espe Geurbestrijders

Onze Geurbestrijders is een rangschikking van zeer reactieve zuurstofatomen en moleculen die “vrije radicalen” worden genoemd en die giftige microbiële en chemisch aanstootgevende stoffen in en rond onze omgeving neutraliseren. Bio Espe Geurbestrijders zijn een natuurlijke vernietiger van nare luchtjes en wordt voor commerciële doeleinden wordt gebruikt. Het wordt o.a. gebruikt voor het vernietigen van rookgeur! We laten we nu enkele basisprincipes bespreken met betrekking tot hoe Bio Espe Geurbestrijders professioneel worden gebruikt om rook, wiet, zweet en andere geuren uit auto’s, huizen, hotels en relatief gesloten menselijke omgevingen te verwijderen.

Er zijn in de handel veel ‘oplossingen’ voor bedrijven om te proberen wiethokken, bedrijfsruimtes, hotelkamers en voertuiginterieurs te behandelen door hun eigen luchtverfrisser te maken, maar niet alle technologieën zijn gelijk. In 99% van de gevallen heeft u te maken met een luchtverfrisser die enkel nare luchtjes een tijdje maskeren. Waarna u nog meer van het middel moet gebruiken. Bio Espe Geurbestrijders in een middel, op basis van natuurlijke ingrediënten, dat de nare luchtjes daadwerkelijk vernietigd en voorzien van een natuurlijk geconcentreerd maar verfijnd parfum.

Bio Espe Geurbestrijders werkt in feite door de moleculaire structuur te veranderen van chemische stoffen die onaangename geuren afgeven, zoals teer, een van de meest aanstootgevende ingrediënten die vrijkomen bij het roken van sigaretten. Wanneer Bio Espe Geurbestrijders ermee in contact komt, wordt de teer gereduceerd tot een basisvorm, wat resulteert in volledige neutralisatie en GEURVERWIJDERING!

De effectiviteit van Bio Espe Geurbestrijders:

Ernst van rookgeur(en), vaak aangegeven door vergeling of verkleuring van muren en oppervlakken

Voor de verwijdering van extreem zware rookgeuren & wietluchten raden we een behandeling met Onze geurvernietigers absoluut aan. Onze handige doseer spray flessen bieden u de mogelijkheid doelgericht de juiste gebieden te behandelen.

Vastgoedbeheerders, taxibedrijven en Hotels proberen vaak hun eigen geurverwijdering met lagere kosten en kleinere, niet-commerciële luchtverfrissers te bereiken, maar uiteindelijk is goedkoop duurkoop. We dagen u uit onze geurbestrijders eens in te zetten en u zult naast dat uw klanten en/of personeel een fijne ervaring heft door de zeer prettige niet overheersende aroma’s in onze parfums, direct ervaren wat het verschil is tussen een geur verbloemen en een geur bestrijden!

Share this post