Geurbestrijders VS Luchtverfrissers

geurbestrijders

Geurbestrijders VS Luchtverfrissers

Geurbestrijders en luchtverfrissers zijn beide ontworpen om de geur in een ruimte te verbeteren, maar ze doen dit op verschillende manieren.

Een geurbestrijder werkt door de geur te neutraliseren of te elimineren, in plaats van deze te maskeren met een andere geur. Dit wordt gedaan door middel van chemische reacties die geurmoleculen afbreken en elimineren, waardoor de lucht wordt gereinigd en een frisse, geurvrije omgeving ontstaat. Voorbeelden van geurbestrijders zijn actieve kool, ozongeneratoren en enzymatische reinigers.

Een luchtverfrisser werkt daarentegen door een geur toe te voegen aan de lucht, om zo ongewenste geuren te maskeren. Dit wordt gedaan door het verspreiden van een geur in de lucht, meestal via een spray, diffuser, of geurkaars. Hierdoor worden de geurzenuwen in de neus van een persoon overstimuleerd, waardoor de oorspronkelijke geur minder opvalt.

Hoewel beide producten kunnen worden gebruikt om ongewenste geuren te verminderen, is het belangrijk om op te merken dat luchtverfrissers de geur niet altijd volledig elimineren en soms zelfs allergieën of irritatie kunnen veroorzaken. Geurbestrijders zijn daarom vaak een betere keuze voor mensen met gevoeligheden voor geur of allergieën, terwijl luchtverfrissers meer geschikt zijn voor een tijdelijke, snelle oplossing.

Voor iedereen die niet “neusblind” voor hen is geworden, zijn er overal vieze geuren. Ze kunnen van een hotelkamer, rookruimte of wietkweek-hok (5 planten is legaal) een uitdagende plek maken. Of wat dacht je van een handel in tweedehands meubels, een bedrijf met een compleet wagenpark.

Er is een eenvoudige maar ZEER effectieve methode om zelfs de meest onheilig ruikende auto’s, hotelkamers en alle andere ruimten en interieurs weer als nieuw te laten ruiken!

Bio Espe Geurbestrijders

Onze Geurbestrijders is een rangschikking van zeer reactieve zuurstofatomen en moleculen die “vrije radicalen” worden genoemd en die giftige microbiële en chemisch aanstootgevende stoffen in en rond onze omgeving neutraliseren. Bio Espe Geurbestrijders zijn een natuurlijke vernietiger van nare luchtjes en wordt voor commerciële doeleinden wordt gebruikt. Het wordt o.a. gebruikt voor het vernietigen van rookgeur! We laten we nu enkele basisprincipes bespreken met betrekking tot hoe Bio Espe Geurbestrijders professioneel worden gebruikt om rook, wiet, zweet en andere geuren uit auto’s, huizen, hotels en relatief gesloten menselijke omgevingen te verwijderen.

Er zijn in de handel veel ‘oplossingen’ voor bedrijven om te proberen wiethokken, bedrijfsruimtes, hotelkamers en voertuiginterieurs te behandelen door hun eigen luchtverfrisser te maken, maar niet alle technologieën zijn gelijk. In 99% van de gevallen heeft u te maken met een luchtverfrisser die enkel nare luchtjes een tijdje maskeren. Waarna u nog meer van het middel moet gebruiken. Bio Espe Geurbestrijders in een middel, op basis van natuurlijke ingrediënten, dat de nare luchtjes daadwerkelijk vernietigd en voorzien van een natuurlijk geconcentreerd maar verfijnd parfum.

Bio Espe Geurbestrijders werkt in feite door de moleculaire structuur te veranderen van chemische stoffen die onaangename geuren afgeven, zoals teer, een van de meest aanstootgevende ingrediënten die vrijkomen bij het roken van sigaretten. Wanneer Bio Espe Geurbestrijders ermee in contact komt, wordt de teer gereduceerd tot een basisvorm, wat resulteert in volledige neutralisatie en GEURVERWIJDERING!

De effectiviteit van geurbestrijders hangt af van de oorzaak van de ongewenste geur en het type geurbestrijder dat wordt gebruikt.

Als de geur wordt veroorzaakt door bacteriën of andere organische stoffen, zoals schimmels of rottend voedsel, kunnen enzymatische reinigers of geurbestrijders met actieve kool effectief zijn. Deze producten werken door de organische stoffen af ​​te breken en te neutraliseren, waardoor de geur wordt geëlimineerd.

Als de geur wordt veroorzaakt door rook, chemicaliën of andere niet-organische stoffen, kan een geurbestrijder met actieve kool minder effectief zijn. In dit geval kunnen luchtzuiveraars die de lucht filteren en ioniseren helpen om de lucht te reinigen en de geur te verminderen.

Het is ook belangrijk om op te merken dat de effectiviteit van geurbestrijders afhankelijk is van de juiste toepassing en dosering. Te weinig product kan de geur niet volledig elimineren, terwijl te veel product kan leiden tot een overweldigende geur of zelfs giftigheid.

Over het algemeen kunnen geurbestrijders effectief zijn bij het elimineren van ongewenste geuren, maar het is belangrijk om de oorzaak van de geur te begrijpen en het juiste type en dosering van het geurbestrijdingsproduct te kiezen om de beste resultaten te bereiken.

Ernst van rookgeur(en), vaak aangegeven door vergeling of verkleuring van muren en oppervlakken

Voor de verwijdering van extreem zware rookgeuren & wietluchten raden we een behandeling met Onze geurvernietigers absoluut aan. Onze handige doseer spray flessen bieden u de mogelijkheid doelgericht de juiste gebieden te behandelen.

Vastgoedbeheerders, taxibedrijven en Hotels proberen vaak hun eigen geurverwijdering met lagere kosten en kleinere, niet-commerciële luchtverfrissers te bereiken, maar uiteindelijk is goedkoop duurkoop. We dagen u uit onze geurbestrijders eens in te zetten en u zult naast dat uw klanten en/of personeel een fijne ervaring heft door de zeer prettige niet overheersende aroma’s in onze parfums, direct ervaren wat het verschil is tussen een geur verbloemen en een geur bestrijden!

Share this post