Een verstopping, altijd op een onhandig moment!

Afvoer van uw gootsteen verstopt

Een verstopping, altijd op een onhandig moment!

De Feestdagen zijn misschien een tijd van groepen gasten ontvangen zoals: familie, vrienden, maar wat veel mensen zich niet realiseren is dat het ook een tijd van hoofdpijn en stress is wanneer uw hotel, restaurant of andere gelegenheid een sanitair probleem tegenkomt. Geloof het of niet, het verzorgen van De Feestdagen in uw bedrijf kan ernstige gevolgen hebben op manieren die u misschien niet had gedacht. Met name: uw sanitair.

Het is een verrassend feit, maar elk jaar is een van de drukste dagen van het jaar voor loodgieters de dag na De Feestdagen, beter bekend als ‘Dag van de ontstopper’. Elk jaar bellen mensen die problemen hebben met hun sanitair tijdens het verzorgen van De Feestdagen de oproep om het probleem op te lossen. Soms zijn de problemen ernstig, soms zijn ze aan de kleine kant, maar in elk geval hadden deze problemen vaak voorkomen kunnen worden door een beetje extra voorzichtigheid en voorzichtigheid te betrachten.

Hier zijn drie van de veelvoorkomende problemen die u kunt tegenkomen als u De Feestdagen bij u in het hotel-restaurant of andere horecagelegenheid organiseert.

Verstopte toiletten

Als mensen bij u in uw zaak komen, zullen ze uw toilet moeten gebruiken. Wanneer veel mensen naar uw bedrijf komen voor De Feestdagen, zal uw toilet veel extra gebruikt worden. En dat betekent veel extra belasting van uw sanitair, met name de rioolaansluitingen van uw toilet. Als de leiding al niet in de beste vorm is, is het zeer goed mogelijk dat u op een bepaald moment van de dag een verstopping tegenkomt. En dat kan serieuze problemen opleveren. Mensen zijn over het algemeen bij een bezoek aan een hotel, restaurant of andere gelegenheid niet zo voorzichtig met wat ze door uw toilet spoelen als ze dat thuis zouden zijn!

De eenvoudigste manier om dit te voorkomen, is ervoor te zorgen dat uw toilet met voldoende water wordt doorgespoeld. Als u niet genoeg water gebruikt, betekent dit dat uw toilet niet genoeg kracht zet achter het afval dat het wegspoelt, en dat kan ertoe leiden dat afval vast komt te zitten in afvoerputten en bochten in de leiding. Ten tweede, laat een professionele ontstopper zoals Drain special uw leidingen voor de Feestdagen preventief reinigen en voorkom dat de extra belasting tijdens de Feestdagen voor chaos gaat zorgen en problemen gaat veroorzaken.

Riolering storingen

De Feestdagen zijn traditioneel voorzien van een enorme maaltijd, en het afval van die enorme maaltijd wordt traditioneel snel en gemakkelijk weggegooid via uw riolering. Uw riolering is echter geen allesomvattende oplossing voor voedselverspilling. Ze kunnen eigenlijk alleen bepaalde soorten voedsel verwerken. Vet voedsel zoals overgebleven vet of vet van de geroosterde vogel, zetmeelrijk voedsel zoals aardappelpuree, vezelig voedsel zoals asperges of snijbonen, of zelfs vast voedsel zoals eierschalen, mogen niet met via de riolering worden weggegooid. Ja, zelfs als uw warm water hebt. Wanneer u een vakantiepark of camping runt kan dit dus gedurende het seizoen maar ook tijdens de feestdagen een behoorlijke belasting en kostenpost met zich meebrengen.

Elk van deze voedingsmiddelen kan bijdragen aan een verstopping, en hoewel ze zich een weg kunnen banen door de leidingen, vergt het verwijderen van een verstopping achter een afvalverwijdering serieus werk, inclusief werk waar u als ondernemer vaak niet het gereedschap of de mogelijkheid toe hebben. Doe uzelf een plezier en bereid u voor door het aanschaffen van een ontstopper die resultaat biedt waar andere ontstoppers falen!

Rioolleidingklompen

Ten slotte staat De Feestdagen ook bekend om het veroorzaken van rioolverstoppingen. De vele verschillende soorten afval die door uw hoofdrioolleiding stromen, kunnen ertoe bijdragen dat de leiding verstopt raakt en verstopt raakt, wat kan leiden tot verstopte afvoeren, extra druk in uw afvoerleidingen, overlopen en zelfs leidinglekkage kunnen veroorzaken. Wanneer een riool verstopt raakt, of een leiding zou scheuren of breken door een verstopping zou u hoge kosten moeten maken door een loodgieter in te schakelen. U kunt dit heel eenvoudig voorkomen door te zorgen dat u altijd een voorraad Drain special in huis heeft.

In het verleden kostte de reparatie weken en duizenden euro’s om een ​​verstopte rioolleiding te repareren, maar tegenwoordig kan Drain special voor het verwijderen van verstoppingen zorgen en zelfs proactief nieuwe voorkomen met slechts een paar minuten werk door uzelf, wat u een hoop tijd en een veel geld bespaard!

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *