Over ons

WPBakery Page Builder

Bio-Espe is leverancier van Professionele reinigingsmiddelen.

De speciale producten van Bio-Espe worden overal ingezet op plaatsen waar mensen werken, wonen en feesten.

Onze Hotels , café bedrijven, restaurants, grootkeukens, scholen, kantoren, technische diensten en woningbouw verenigingen, slagerijen, bakkerijen en verzorgingstehuizen gebruiken o.a.: ontstoppers, ontkalkers, ontvetters, en ontgeuringsmiddelen, vanwege de uitermate professionele & effectieve werking.

De middelen van Bio-EsPe worden ten allen tijde in overleg en naar effectiviteit samengesteld. We willen graag zeker weten dat u een zeer tevreden gebruiker bent, dat is voor ons heel belangrijk.

Het ene bedrijf maakt veelvoudig gebruik van onze ontgeurders om allerlei ongewenste geuren tegen te gaan, de ander maakt veelvoudig gebruik van onze professionele ontstopper om het verstopte wasbakje of toilet te ontstoppen zonder je handen vies te maken in andermans vuiligheid. En weer een ander maakt gebruik van de Urinesteenoplosser om de zware aanslag in toiletpotten en voegen te verwijderen.

Een goede relatie met u als klant is voor ons heel waardevol. Zo zijn onze speciaal product adviseurs altijd op de hoogte van uw wensen en behoeften waardoor zij u ook snel en persoonlijk kunnen adviseren. 

Bio-Espe beschikt over veel ervaring, professionaliteit en kennis over het reinigen van dagelijkse en hardnekkige vervuiling. 

Bio-Espe werkt samen met andere ontwikkelaars & fabrikanten om u altijd op de juiste manier te kunnen adviseren.

Wij beloven u één ding, wij gaan u niet teleurstellen , want de professionele producten van Bio-Espe werken daar waar andere middelen falen.