Over ons

Bio-Espe is leverancier van Professionele reinigingsmiddelen.

De speciale producten van Bio-Espe worden overal ingezet op plaatsen waar mensen werken , wonen en feesten.

Menig Hotel , cafebedrijf, restaurants, grootkeuken, scholen, kantoor, technische dienst en woningbouw, slager en bakker en verzorgingstehuis maken gebruik van onze professionele en effectieve ontstoppers, ontkalkers, ontvetters, en ontgeuringsmiddelen.

De middelen van Bio-EsPe worden te allen tijde in overleg en naar effectieve werking samengesteld, zodat we zeker weten dat u een zeer tevreden gebruiker bent. En dat is voor ons heel belangrijk.

Het ene bedrijf maakt veelvoudig gebruik van de ontgeurders om allerlei ongewenste geuren tegen te gaan, de ander maakt veel gebruik van de professionele ontstopper om het verstopte wasbakje of toilet te ontstoppen zonder je handen vies te maken in andermans vuiligheid. De ander maakt gebruik van de Urinesteenoplosser om de zware aanslag in toiletpotten en voegen te verwijderen.

Door vele jaren persoonlijk contact met onze klanten te onderhouden beschikken onze adviseurs over een uitgebreide kennis met betrekking tot het onderhoud van diverse objecten zoals sanitair, keuken en gebouw onderhoud.

Zo beschikt Bio-Espe over veel ervaring en professionaliteit en kennis van het reinigen van dagelijkse en hardnekkige vervuiling.

Bio-Espe werkt ook met andere bedrijven om u altijd op de juiste manier te kunnen adviseren.

Wij beloven u 1 ding, wij gaan u niet teleurstellen , want de professionele producten van Bio-Espe werken daar waar andere middelen falen.