Zwaar water ofwel zwavelzuur ontstopper

Zwaar water ofwel zwavelzuur ontstopper

Verstopte afvoeren zijn geen partij voor de BIO ESPE – DRAIN SPECIAL zwavelzuur ontstopper. De gepatenteerde maagdelijke zwavelzuurformule lost vet en ander organisch materiaal direct op! De milieu- en gebruiksvriendelijke BIO ESPE – DRAIN SPECIAL is de snelwerkende, professionele ontstopper waar loodgieters als eerste naar grijpen. Maar het is nog steeds veilig genoeg voor thuisgebruik in alle soorten afvoeren en toiletten, zelfs met septische systemen.

KRACHTIG – professionele formulering van 96% zwavelzuur, om elk organisch materiaal op te lossen, zoals koffiedik, vet, haar, papier, maandverband, vodden, slib en/of zeep.

SNEL – professionele kracht om direct een afvoer te ontstoppen – de verstopping is normaal gesproken direct verholpen na behandeling.

NIET DESTRUCTIEF – is niet schadelijk voor Pvc-buizen of septic tanks en is veilig te gebruiken voor alle gebruikelijke afvoeren, gootstenen en toiletten.

VEILIG – Niet explosief en niet brandbaar.

Hoe werkt het?  FAQ – veel gestelde vragen

Wanneer de zwavelzuur ontstopper in de afvoer wordt gegoten begint deze onmiddellijk op het koud water te werken. Het reageert op ieder organisch type vuil waarmee het in contact komt. Terwijl het zich een weg baant door vet en vuil aangeladen leidingen.

Drain Special zwavelzuur ontstopper heeft een eigen warmte ontwikkeling waardoor de toevoeging van heet water niet nodig is. Door de eigen warmte ontwikkeling kan het product tot vele meters diep in de buis effectief zijn.

Share this post